074 - 291 77 15

Logistiek partner sinds 1957

Maatwerk oplossingen voor al uw logistieke vraagstukken

Paraat Transport biedt maatwerk oplossingen voor al uw logistieke vraagstukken. Als specialist transporteren we vooral goederen met buitengewone maten, ofwel alles wat zwaar, breed en/of hoog is. Onze klanten komen uit verschillende sectoren en branches, van industrie tot handel. Namens onze opdrachtgevers vervoeren we met regelmaat goederen als machines, units, containers en pompen. Ons werkgebied is daarbij geheel Europa. 

Betrokken & betrouwbaar

Paraat Transport is opgericht in 1957 en nog steeds een familiebedrijf. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ons team van betrouwbare en loyale medewerkers zijn stuk voor stuk gediplomeerde en servicegerichte vakmensen. En die service gaat verder dan enkel het vervoer van uw goederen. Of het nu gaat om het aanvragen van de benodigde (landspecifieke) vergunningen en/of ontheffingen, of om ondersteuning bij het laden en lossen, we doen het graag en vanzelfsprekend!
 

Onze dienstverlening

Als logistiek dienstverlener beperken we ons niet tot het transport alleen. Wij beschikken over voldoende opslagcapaciteit om ook uw voorraad tijdelijk of voor langere periodes op te slaan. We beschikken over beveiligde magazijnen waarbij volume en gewicht (tot 40 ton!) voor uw op en overslag geen probleem is.

Vakmanschap

Onze persoonlijke aanpak begint al bij de intake van het logistieke vraagstuk. Bij het transport van buitengewone maten laten we ons niet graag verrassen. In vrijwel alle gevallen gaan we op voorhand ter plaatse al kijken. Project specifieke aanpassingen aan de opleggers worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Veel van onze voertuigen zijn voorzien van een laad en los kraan waarbij we tot op een hoogte van 36 meter(!) kunnen werken. Indien het voor het lossen nodig is, nemen we zelfs een heftruck mee. En ook bij de (de)montage kunt u op Paraat Transport rekenen!

Wilt u weten wat Paraat Transport voor u kan betekenen? Bel ons of maak geheel vrijblijvend een afspraak. We kijken uit naar de kennismaking!

Thuis in speciaal transport